ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΑΙΑ

Κάτοικοι εξωτερικού

Λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες για κατοίκους εξωτερικού.

Η επιτυχημένη πολυετής πορεία του γραφείου μας συνεχίζεται και σήμερα ενώ η καλή φήμη του λογιστικού μας γραφείου έχει ξεπεράσει τα όρια της ελληνικής επικράτειας, καθώς ένα μέρος των πελατών του προέρχεται από το εξωτερικό.

Το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών για κατοίκους εξωτερικού.

Οι υπηρεσίες κατοίκων εξωτερικού παρέχονται από έμπειρους συνεργάτες μας. Η εταιρεία μας έχει πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών. Καλύπτουμε όλη την γεωγραφική επικράτεια της Ελλάδας. Πιο αναλυτικά το γραφείο μας αναλαμβάνει:

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ο δικός σας διαμεσολαβητής

Η έμπειρη ομάδα μας, αναλαμβάνει την διαμεσολάβηση για την διεκπεραίωση εργασιών που αφορούν την πώληση των ακινήτων σας ή την αγορά νέων.

Συγκεκριμένα:

 • Μεσολαβούμε για την ανεύρεση πελατών προκειμένου να γίνει η πώληση των ακινήτων σας,
 • Εκπρόσωπος της εταιρείας μας παρίσταται με πληρεξούσιο ενωπιον συμβολαιογράφου και αναλαμβάνει την υπογραφή της σύμβασης για εσάς,
 • Μεταγράφουμε τον τίτλο ιδιοκτησίας στο υποθηκοφυλακείο και το κτηματολόγιο.
Υπηρεσία φορολογικού εκπροσώπου

Ο φορολογικός εκπρόσωπος (πρώην αντίκλητος) είναι το πρόσωπο που μεσολαβεί:

 1. για την ενημέρωση του φορολογούμενου κατοίκου εξωτερικού
 2. για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του,
 3. για την παραλαβή των φορολογικών του εγγράφων.
Ο κάτοικος εξωτερικού ορίζει τον φορολογικό εκπρόσωπό του στην Ελλάδα με την συμπλήρωση των στοιχείων αυτού στην δήλωση φορολογίας εισοδήματος μία φορά τον χρόνο.
Υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων

Η υποβολή φορολογικών δηλώσεων γίνεται υποχρεωτικά μία φορά κάθε έτος. Υπόχρεοι για υποβολή είναι όλοι οι κάτοικοι εξωτερικού:
 1. με εισοδήματα στην Ελλάδα.
 2. με κινητή ή ακίνητη περιουσία
ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ όλοι οι Έλληνες της ομογένειας, ή οι εργαζόμενοι κάτοικοι εξωτερικού, να πραγματοποιήσουν άμεσα την μεταφορά τους στην ΔΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ειδικότερα εάν:
 1. είναι συνδικαιούχοι σε τραπεζικούς λογαριασμούς
 2. αναμένεται να κληρονομήσουν κινητά ή ακίνητα από συγγενείς
 3. επρόκειτο να επενδύσουν στην Ελλάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι επενδύσεις σε ακίνητα και τουρισμό βρίσκονται στην πρώτη θέση των επιλογών από κάτοικους εξωτερικού.
Η εταιρεία μας προσφέρει επιπλέον:

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
 • ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (USA), ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ (CANADA), ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (AUSTRALIA) ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (SOUTH AFRICA).
 • ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.
Κτηματολόγιο για κατοίκους εξωτερικού

Η εξειδικευμένη ομάδα και οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν υποθέσεις ακίνητης περιουσίας αποκλειστικά για κατοίκους εξωτερικού.

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους μηχανικούς, νομικούς και συμβολαιογράφους διεκπεραιώνει υποθέσεις ακίνητης περιουσίας για κατοίκους εξωτερικού, σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ενεργούμε ως πληρεξούσιοι, για την τακτοποίηση και νομιμοποίηση ακινήτων, οικοπέδων και αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην κατοχή σας.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:
 • τον εντοπισμό του ακινήτου – γεωτεμαχίου σας
 • την καταμέτρηση της έκτασης του*
 • την νομιμοποίηση των κτισμάτων*
 • την σύναψη συμβολαιογραφικών πράξεων που αφορούν αυτά τα ακίνητα – γεωτεμάχια*
 • την εγγραφή τους στο κτηματολόγιο
ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
 • ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
 • ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
 • ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ-ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΟ ΣΑΣ.
* ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.
Η δήλωση στο Ελληνικό Κτηματολόγιο είναι υποχρεωτική για όλους όσους έχουν δικαίωμα σε ακίνητο, οικόπεδο ή αγροτεμάχιο (πλήρη ή ψιλή κυριότητα, επικαρπία κ.α.). Η καταγραφή της ακίνητης περιουσίας είναι ο μόνος τρόπος διασφάλισης και κατοχύρωσης της ιδιοκτησίας σας. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ GOOGLE

  Ευχαριστημένοι πελάτες

  Επειδή ο κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστός και με ιδιαίτερες απαιτήσεις, στόχος μας είναι να βρούμε την κατάλληλη για τον καθένα λύση.
  #zikzag_carousel_6674aa9be21ed .slick-arrow:before, #zikzag_carousel_6674aa9be21ed .slick-arrow:after { border-color: #222222; } #zikzag_carousel_6674aa9be21ed .slick-arrow{ background-color: #222222; }#zikzag_carousel_6674aa9be21ed .slick-arrow:hover { background-color: #989898; } #zikzag_carousel_6674aa9be21ed .slick-arrow:hover:after, #zikzag_carousel_6674aa9be21ed .slick-arrow:hover:before { border-color: #989898; }