Η εταιρεία μας

Επικοινωνία

Η εταιρεία μας

Λογιστικά - Φοροτεχνικά γραφεία Νίκαια

Το λογιστικό γραφείο Καμπύλης Φοροτεχνική Συμβουλευτική δραστηριοποιείται στη Νίκαια (Πειραιάς) Αττική από το 1982. Ιδρύθηκε από τον κ. Αντώνη Καμπύλη ο οποίος με επαγγελματισμό & αίσθημα ευθύνης, κατόρθωσε να κατατάξει το γραφείο στις κορυφαίες θέσεις των λογιστικών γραφείων της περιοχής.

Η επιτυχημένη πολυετής πορεία του γραφείου μας συνεχίζεται και σήμερα ενώ η καλή φήμη του λογιστικού μας γραφείου έχει ξεπεράσει τα όρια της ελληνικής επικράτειας, καθώς ένα μέρος των πελατών του προέρχεται από το εξωτερικό.

Το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες με υπευθυνότητα και έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, προσαρμοσμένες στην οικονομικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Μπορείτε να βασιστείτε στην πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση μας για την πλήρη κάλυψη κάθε σας ανάγκης. Η εκπαίδευση μας, η συνεχής επαγγελματική κατάρτιση και η εμπειρία μας, αποτελούν εγγύηση για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Λογιστικά γραφεία Πειραιάς

Οι συνεργάτες μας

Αξιόπιστα προγράμματα λογισμικού από τις μεγαλύτερες εταιρείες